top of page
Anna_cv_perfil_tr.png

Hola!

 

El meu nom és Anna Bellvehí (Palamós, 1995) i visc i treballo a Barcelona. Soc dissenyadora gràfica, il·lustradora i directora d’art.

 

​Vaig estudiar el Grau de Disseny Gràfic a BAU i he estat treballant en agències de publicitat i comunicació en les quals he treballat per clients de sectors molt diversos com són TMB (Transports Metropolitants de Barcelona), CaixaForum, VidaCaixa, Turisme de Barcelona, Almond Breeze, Kettle Chips, Almirall... entre altres.

 

Paral·lelament, durant aquests anys, també he dut a terme projectes com a freelance com cobertes de llibres, projectes personals i també encàrrecs personalitzats.

Si estàs interessat/da en que realitzi aquella idea que et volta pel cap... escriu-me! :)

¡Hola!

 

Mi nombre es Anna Bellvehí (Palamós, 1995) y vivo y trabajo en Barcelona. Soy diseñadora gráfica, ilustradora y directora de arte.

 

Estudié el Grado de Diseño Gráfico en BAU y he estado trabajando en agencias de publicidad y comunicación en las que he trabajado por clientes de sectores muy diversos como son TMB (Transports Metropolitans de Barcelona), CaixaForum, VidaCaixa, Turismo de Barcelona, ​​Almond Breeze, Kettle Chips, Almirall... entre otros.

 

Paralelamente, durante estos años también he llevado a cabo proyectos como freelance como cubiertas de libros, proyectos personales y también encargos personalizados. ​

 

Si estás interesado/a en que realice aquella idea que gira por tu cabeza... ¡escríbeme! :)

Contacto

Gràcies pel teu missatge! - ¡Gracias por tu mensaje! - Thank you for your message!

bottom of page